El Quadis supera fàcilment el Concepción

El cuer no ha estat rival de consideració per a l'equip mataroní, que conserva la segona plaça

El partit entre el Quadis i el Concepción Ciudad Lineal de Madrid es preveia fàcil veient la posició dels dos equips a la taula (segon i cuer) i així ha estat i l'equip local ha superat amb facilitat l'equip madrileny, recent ascendit a la màxima categoria on juga per primera vegada a la seva història.
L'equip visitant ha sortit amb ganes de donar la sorpresa i s'ha avançat amb el primer gol i després ha mantingut el marcador igualat fins a l'empat a 2 prop del final del primer quart, al qual s'ha arribat amb 3-2. Després, a partir del segon quart, l'equip de Beto Fernàndez s'ha centrat, els madrilenys han anat cedint i un parcial de 5-0 ja ha deixat el matx sentenciat al descans. Al tercer quart ha continuat augmentant l'avantatge amb un altre parcial de 4-0 i només al final hi ha hagut una certa compassió del rival al qual s'ha permès marcar tres gols en el darrer període.

CN MATARÓ - CONCEPCION CIUDAD LINEAL 17-5

CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonov, Pol Barbena (2), Víctor Fernàndez, Fran Sànchez, Albert Merino (1), Svilen Piralkov (1), Àlex Codina (1), Pau Bach, Edu Mínguez (4), Pere Estrany (4), Marc Corbalán (2), Pau Schnizler (2), Joan Muñoz.
PARCIALS: 3-2, 5-0, 4-0, 5-3.