Aida Fàbrega i l'equip masculí del CNM subcampions de Catalunya de triatló

Van obtenir la segona plaça en la VII Triatló Terres de l'Ebre que era vàlid com a Campionat de Catalunya de mitja distància

El passat diumenge 23 d'abril es va disputar la VII edició de la Triatló Doble Olímpic Terres de l´Ebre ( 3000 m, 80 km, 20 km) amb la disputa del títol de Campionat de  Catalunya de Mitja Distància, i els representants de l'equip del Centre Natació Mataró van obtenir tres subcampionats.

170425Tr_EquipCNMEbre

En noies l'única representant va ser l'Aida Fàbrega que va assolir el subcampionat de Catalunya amb una increïble prova on només va cedir la primera posició en els últims quilòmetres de la cursa a peu. Va acabar amb un temps de 5:02:14, amb parcials de 53:44 en natació, 2:38:54 en bicicleta i 1:29:36 en el tram de cursa a peu.

170425Tr_AidaFàbrega

En categoria masculina també grans actuacions dels triatletes del CN Mataró, amb destacats 7è lloc de Vicenç Castellà (4:29:12) i 8è d'Oriol Gili (4:29:39). I completant l'equip Quim Iturralde, David Rovira i Marc Rovira van assolir el subcampionat per equips, i  a més Quim Iturralde (4:35:29) es va proclamar subcampió a la categoria Veterans 1.