Bona actuació del CN Mataró al Campionat d'Espanya de clubs de triatló

Els dos equips van obtenir una classificació que els permetrà mantenir la categoria

El passat diumenge dia 25 de setembre es va disputar a Gijon el Campionat d'Espanya de clubs de triatló, que era la penúltima prova puntuable per a la Lliga Nacional de Clubs i també la competició on hi ha més punts en joc. I allà hi va anar l'equip del Centre Natació Mataró amb un equip amb 10 nois i 9 noies, que van tenir una molt bona actuació.

160926Tr_CNMfemeni

Les noies ho tenien força complicat, ja que havien de mantenir la categoria de Primera Divisió i iniciaven aquesta competició en posicions de descens. Però amb una increïble actuació de totes les triatletes van assolir una esplèndida 7a plaça a la 1a Divisió i obtenint una gran suma de punts que els permet sortir, pràcticament de forma definitiva, de la zona de descens, i d'aquesta manera podran mantenir un any més la màxima categoria estatal, ja que no sembla que en la darrera prova, que és el Campionat de relleus per parelles de Pulpi, pugui canviar la cosa.

La millor de l'equip femení va ser Clàudia Luna que es va classificar 19a amb 1.08,03. I les altres components van ser Maria Andreu 32a amb 1.09,19; Regina Mola 65a amb 1.13.42; Mireia Álvarez 71a amb 1.14.42; Júlia Raja 78a amb 1.15.08; Natàlia Rodríguez 81a amb 1.15.38; Núria Bruguera 84a amb 1.15.44 i Joana Martínez 90a amb 1.16.56.

160926Tr_CNMmasc

L'equip masculí la temporada passada va baixar a 2a Divisió i, amb la pujada de nivell general, l'objectiu d'aquest any està centrat en la permanència. En aquest Campionat d'Espanya van obtenir un excel·lent 6è lloc de 2a Divisió, amb un equip format per Àlex Cortijo que va quedar 14è amb 1.00.17; Guille Cortijo 28è amb 1.00.47; Pablo López 35è amb 1.01.00; Xavi Casal 59è amb 1.02.08; Antolí Fauria 61è amb 1.02.11; Oriol Gili 63è amb 1.02.19; Francesc Juàrez 96è amb 1.03.56; David Rovira 100è amb 1.04.17; Carlos Mancera 127è amb 1.06.39; Edu López 133è amb 1.07.27.