Clàudia Luna medalla de plata al Campionat de Catalunya júnior d’Aquatló

Lluís López va aconseguir l'or en la categoria de veterans

Claudia LunaEl passat cap de setmana la secció de tritaló del CN Mataró va participar en tres proves. Dissabte a Badalona es diputava el Campionat de Catalunya d’Aquatló on hem de destacar la gran actuació de Clàudia Luna que va acabar 6a classificada en categoria absoluta i subcampiona de Catalunya en categoria júnior. En categoria masculina Antonio Roldán va ser el millor atleta del CN Mataró acabant en 6a posició. Per equips, el femení del CN Mataró va aconseguir la medalla de bronze. En Veterans en Lluís López va aconseguir l’or.

Triatló Polícies i Bombers

També dissabte, a Banyoles, el CN Mataró va participar en el Campionat de Catalunya de Policies i Bombers. Els corredors del CN Mataró es van emportar la victòria per equips, tant en categoria masculina com femenina. En categoria absoluta Anaïs Rivas va acabar primera i en categoria masculina José Luis Cano va acabar segon.

Lliga Catalana

Diumenge es va celebrar la darrera prova del calendari català de triatló a Vilanova i la Geltrú. Aquí altra vegada hem de destacar la gran actuació d ’Anaïs Rivas que va ser la 2a i de Clàudia Luna que va ser 4a. En nois, Francesc Juárez va ser 7è. Per equips el CN Mataró va ser 4t.

La pròxima prova serà el 25 d’octubre amb la disputa de la Lliga Nacional de clubs on el CN Mataró buscarà mantenir la màxima categoria estatal, categoria que manté des de la seva creació de la lliga.