José Luis Cano acaba cinquè a la Half Selfish de Berga

Per equips el masculí del CN Mataró va acabar en quarta posició

Half BergaDiumenge passat es va córrer a Berga la 3a edició de la Half Selfish sobre unes distàncies de 1900 metres nedant, 90 km en bicicleta i 21 km de cursa a peu. I altra vegada l’incombustible triatleta del CN Mataró José Luis Cano va a tornar a mostrar a tothom en el magnífic estat de forma en que està acabant aquesta temporada.

El triatleta del Centre Natació Mataró José Luis Cano va entrar en 5a posició absoluta i encara va establit el millor parcial en la cursa a peu. Amb un temps de 4:06.58 Cano va acabar segon en categoria veterans. Cal remarcar que en aquesta prova hi corre gent vinguda de tot el món i el nivell dels participants és molt alt.

Quart lloc per equips

De la resta de triatletes del CN Mataró hem de destacar el 16è lloc de Quim Soler amb un temps 4:20:54 i el 35è lloc de David Rovira amb una marca de 4:32:10. En categoria femenina Laura Homs va ser 28 (6:38:37). L’equip masculí del CN Mataró va acabar en quart lloc en la classficació per equips.

També van participar a la prova: Antonio Roldan 39è (4:34:58), David Vilanna 83è (4:48:32), Enzo Rossignani 115è (4:57:59), Jordi Navarro  166è (5:08:45), Joan Aragonès 210è  (5:19:27), Toni Floriach  283è (5:34:43) i Antonio Serrano 379è (6:01:15)
Aquest diumenge el CN Mataró disputarà el triatló de Calafell, puntuable per la lliga nacional de clubs catalana. El conjunt mataroní anirà amb un equip format per 15 components, principalment de categoria junior i sub-23