Gran actuació del CN Mataró a la Copa del Rei de Triatló

Pol Samsó acaba quart en el Campionat d'Espanya Júnior d'Aquatló

Equip CN Mataró TriatlóDissabte passat, a la localitat murciana d’Aguilas, es va disputar una de les competicions més prestigioses de triatló per equips, la Copa del Rei. A la cita, com no podia ser d’una altra manera, hi van participar els dos equips del Centre Natació Mataró, tenint una gran actuació tots dos combinats. La peculiaritat d’aquesta prova i la dificultat que té és que tots els components de l’equip han d’anar sempre junts al mateix ritme i han d’entrar a la vegada a la meta.

El femení acaba setè
L’equip femení format per Mònica Pellejero, Jèssica Brillas, Clàudia Luna i Meritxell Velasco va acabar en una magnífica 7a posició amb un temps d’1:10:54.

I el masculí dotzè
El masculí per la seva part va entrar a la meta en 12a posició amb un temps de 0:59.13 a només 12’ segons del Top Ten. El conjunt mataroní estava format per Pol Samsó, Blai Sànchez, Quim Soler, David Rovira, Francesc Prat i Antonio Roldan.

Campionat d’Espanya d’Aquatló
L’endemà diumenge també a Aguilas es va disputar el Campionat d’Espanya d’Aquatló. De l’actuació mataronina el més destacat va ser el 4rt lloc de Pol Samsó en la categoria júnior masculina amb un temps de 0:34.31.

Pol Samsó

En la categoria elit femenina Meritxell Velasco va acabar 19a (0:36.12) i Clàudia Luna 30a (0:37.55). En categoria elit masculina el millor classificat va ser Antonio Roldan que va acabar 25è (0:31.03), també van participar Francesc Prat 59è (0:33.25) i David Rovira 62è (0:33.33).