El sènior B del CN Mataró aconsegueix l’ascens a la 2a Estatal

Magnífica temporada del conjunt entrenat per Flora Khasanova que només ha perdut quatre partits en tota la temporada

Sènior B CN MataróAquest passat cap de setmana a Calella, el sènior B masculí de tennis taula del Centre Natació Mataró Quadis va aconseguir l’ascens a la Segona Divisió Estatal. Després d’una brillant temporada i proclamar-se campions de la lliga regular del grup de Tercera Divisió, on només militen equips catalans, aquesta setmana va aconseguir l’ascens a la Segona Estatal després d’acabar primers de la fase d’ascens celebrada a les instal·lacions del Suris Calella. Els mataronins es van imposar en aquesta fase d’ascens 5-1 davant el CTT Balaguer i 4-3 davant els Falcons de Sabadell.

L’equip mataroní, que la pròxima temporada competirà a Segona Estatal, està format per Yordi Jason Ramos, Toni Prados, Dani Martínez, Gerard Salmoral, Jordi Fradera i Ismael Llamas. L’equip està entrenat per Flora Khasanova.

Esmentar que aquest equip acaba la temporada havent patit només quatre derrotes, tot un èxit que ha acabat amb un nou ascens de la secció masculina de tennis taula del CN Mataró que en els darrers anys està donant moltes alegries al club.   

El CN Mataró un referent del tennis taula català i estatal

Aquest ascens a Segona Estatal del sènior B masculí confirma un cop més, que el CN Mataró és un dels millors clubs de tennis taula en l’àmbit català i estatal. Hem de recordar que el conjunt mataroní és dels pocs equips de tot l’estat que té el masculí i el femení jugant a la màxima categoria estatal.