Xavier Peral es penja l'or en el Campionat Zonal Estatal

Sis palistes del CN Mataró van aconseguir aquest cap de setmana el bitllet per participar a la fase final del Campionat d'Espanya

Xavier PeralEl passat cap de setmana es va celebrar a la localitat de Bàscara (Alt Empordà) el Campionat Zonal de tennis taula classificatori pel Campionat d’Espanya. A la cita hi van participar més de 400 palistes vinguts de Catalunya, Aragó, Navarra i Illes Balears, entre els quals hi havia una nombrosa representació del CN Mataró.

Els resultats de la secció de tennis taula del CN Mataró van ser molt bons, aconseguint dues medalles, una d’or i una de bronze i aconseguint classificar fins a 6 palistes pel campionat estatal. Xavier Peral va demostrar un cop més el seu bon estat de forma i es va penjar la medalla d’or en la categoria sub-23 arribant a la cita estatal com un dels favorits per la lluita per les medalles. En aquesta mateixa categoria Toni Prados va acabar 6è, aconseguint un lloc per la fase final del Campionat d’Espanya.

En categoria infantil Laia Lario va aconseguir la medalla de bronze, mentre que la seva germana Blanca va acabar 8a aconseguint el bitllet per l’estatal. En categoria infantil Jordi Fradera i Mar Teodoro també van tenir una gran actuació i participaran a la fase final estatal.