Xavier Peral i Yordi Yason bronze a l’Open Júnior de Tunísia

Pertanyen al CN Mataró

Els palistes del CN Mataró Xavier Peral i Yordi Yason Ramos aprofitant l’aturada de la Superdivisió Masculina van participar la setmana passada a l’Open Júnior de Tunísia.

 

Xavier Peral bronze individual

Xavier Peral va aconseguir la medalla de bronze en categoria individual després de derrotar a la fase de grups al francès Hugo Battochi 3-1, al palista local Mehdi 3-0 i l’algerià Sid Benaouda 3-0. A vuitens de finla va derrotar 4-0 al libi Hani Twair i a quarts de final 4-2 a Chien Tu de Taipei. Tot i el gran torneig, a semifinals Peral es va veure superat clarament pel portuguès Joao Geraldo per 4-0 i es  va haver de conformar amb la medalla de bronze.Yason i Peral medalla de bronze en dobles

Yordi Yason Ramos en categoria individual no va passar la primera fase de grups després de perdre dos partits i només guanyar-ne un. En canvi va tenir més sort en la categoria de dobles on, formant parella amb el seu company d’equip Xavier Peral, va aconseguir la medalla de bronze.

A més els dos mataronins també van guanyar la medalla de bronze per equips amb el combinat estatal després de guanyar Líbia 3-0 i perdre davant Tunísia 2-3 i davant Taipei 0-3.