Arriba l'hora de la veritat

Els equips de la ciutat afronten el tram final de la temporada

Esports, 2013/2017, la sirena cnmHa començat l'abril i amb ell la recta final a les competicions on estan involucrats els equips de la ciutat. Com sempre, alguns més d'exitosos que altres, tot d'acord amb els seus respectius objectius.

Per començar, és impossible no mencionar La Sirena Centre Natació Mataró que, a principis de maig, disputarà el partit més important de tota la seva història a la Final Four de l'Eurolliga davant del Kirishi rus, a Rússia. El repte és majúscul, però la recompensa també ho seria.

Els seus companys del Quadis, després d'aconseguir la quarta posició a la fase regular, també buscaran superar els quarts de final i, així, millorar la classificació final de la temporada passada i així poder tornar a disputar competició europea.
Tampoc ens podem oblidar de l'handbol femení, tot just una setmana després de proclamar-se campiones de lliga sense perdre un sol partit. Una temporada sensacional que es pot veure millorada amb l'ascens de categoria a les fases que començaran després de Setmana Santa.

També arriba l'hora de la veritat per als conjunts de Copa Catalunya del bàsquet mataroní. El Mataró Parc Boet està a punt d'assolir el títol de lliga i intentarà aconseguir l'ascens a Lliga EBA (on l'espera el Mataró Feimat?), el Platges encara ha de fer camí però també té les fases d'ascens molt a prop.

O el CV Mataró, que aquesta setmana surt en portada, aconseguint virtualment l'ascens de categoria. I amb objectius menys opulents, però, també trobem el Medicare System Mataró, lluitant per aconseguir la permanència a OK Lliga femenina gràcies a un gran últim tram de temporada.
Segur que em deixo molts equips, però això no deixa de ser un indicatiu del gran nivell competitiu de l'esport a la nostra ciutat, i que per molts anys així segueixi!