Una nit històrica estrena el Club Fosbury

La Superbowl 2017 serveix per presentar el projecte a Mataró

Ciutat 2014/2015, portada fosbury

Aquest 2017 a La Fosbury –projecte impulsat pel Grup El Tot– estem preparant novetats importants. El més destacat és que ja podem dir que, després de l’èxit de l’especial en paper dels Jocs de Rio, el mes d’abril estrenarem el nou format de revista en paper que ens acompanyarà d’ara endavant. El salt al “món físic” de forma regular després de la bona experiència olímpica anirà acompanyat d’alguns projectes paral·lels. I el passat diumenge Mataró va ser escenari d’una gran novetat pels amants de l’esport en majúscules. Parlem del Club Fosbury.

El Club Fosbury és la proposta “fosburiana” per generar un vincle entre redactors, col·laboradors, lectors i aficionats a tot l’altre esport en general. Una comunitat per compartir experiències i aprenentatges vinculats a l’esport, per intercanviar impressions i fer créixer el projecte entre tots plegats. Al llarg de l’any organitzarem diversos esdeveniments que van tenir com a punt de partida la nit de la Super Bowl de la NFL.

Podeu reviure aquest primer esdeveniment gràcies a la crònica del company Roger Castillo: “L’estrena del Club Fosbury ha estat històrica. Com tot el que passa en aquest país, d’altra banda. Però l’adjectiu no el farem anar a la babalà. Hem estrenat un nou projecte, per fer comunitat i obrir vies inexplorades. Hem gaudit de la primera pròrroga de la història de la Super Bowl. També de la remuntada més bèstia. Els Patriots han guanyat als Falcons. 34 a 28. I com que això, a hores d’ara, ja ho sap tothom que ho vol saber, aquí capgirem el punt de vista. Una crònica d’una nit llarga i emocionant. I alerta: des del punt de vista d’un autèntic neòfit en futbol americà. Arribem al Bar Capgrossos abans de les 21h. És l’epicentre de la vetllada i és un local esplèndid que respira castells per totes bandes[...]”
Més informació sobre el Club Fosbury i la crònica completa a www.fosbury.cat