Els Reis Mags ens porten un derbi

Diumenge dia 12 a les 16:30 hores s’enfronten Mataró i Cirera

Esports 2013, editorial tot esport- reis mags

Després de l’aturada nadalenca l’activitat esportiva de la ciutat torna per la porta gran i ho fa amb un derbi entre dos equips de futbol de Segona Catalana. El diumenge dia 12 de gener a les 16:30 hores el CE Mataró rep la visita del Cirera, un derbi que fa molts anys que no es juga en partit oficial i que té com a gran favorit a l’equip de casa. El CE Mataró va acabar l’any amb victòria i està lluitant per assolir l’ascens a Primera Catalana, mentre que el Cirera va acabar el 2013 amb una dolorosa derrota a casa i no acaba de fugir de la zona baixa de la classificació. Tot i això, en un derbi pot passar qualsevol cosa i fins que l’àrbitre no xiuli el final del partit no tindrem guanyador.

Però deixant de banda la rivalitat esportiva que hi ha entre aquestes dues entitats, el partit servirà per donar un més que merescut homenatge al ja traspassat president del CE Mataró EF Albert Gibert. És per aquest motiu que el club groc i negre ens ha informat que el derbi mataroní serà un partit de portes obertes i que tothom que ho vulgui podrà presenciar el matx gratuïtament.

Deixant de banda el futbol, de ben segur que tots els equips de la ciutat hauran fet la carta als Reis Mags demanant moltes victòries i èxits per aquest 2014 que ara comença. El nou any es presenta amb grans interrogants, un d’ells és si el CN Mataró Quadis continuarà en plan estelar donant guerra al l’Atlètic Barceloneta i al CN Terrassa, si el CNM La Sirena podrà amb el CN Sabadell, si el Boet seguirà entre els millors de Copa Catalunya i si el Platges aconseguirà la permanència. En hoquei patins estarem pendents de si els dos equips de l’entitat aconsegueixen l’ascens a OK Lliga i tenim més equips competint a dalt de tot.
Per saber tot això haurem d’esperar, ara només toca demanar, somiar i esperar que aquest 2014 sigui millor que el 2013.