Arriba el tram final de temporada

I els seguidors es mobilitzen per donar suport als seus equips

  • Eloi Sivilla / Foto: cedida
  • Dijous, 23 Maig 2013 00:00

Afició Girona CF

Dissabte passat prop de 2.000 seguidors gironins van acompanyar el FC Girona a terres valencianes per jugar davant el Villarreal, un partit de vital importància que els catalans van perdre i que veuen com es complica acabar segons i assolir l’ascens directe sense haver de jugar la promoció. El Girona està fent història i pot pujar a Primera Divisió i això ha fet que els seus seguidors es mobilitzin i omplin les grades cada setmana de l’Estadi de Montilivi i que fins i tot acompanyin l’equip als desplaçaments a fora.

Com que l’afició respòn el club també ho fa, i tots els seguidors del Girona van pagar 15 euros només per l’entrada i el viatge en autocar per veure jugar el seu equip a Villareal. La setmana passada l’Alcorcón, un altre equip de Segona Divisió que lluita per pujar a Primera Divisió va fer el mateix. Els madrilenys jugaven al Mini Estadi davant el Barça B i van ofertar viatge i entrada per 10 euros als seus aficionats. En tots dos casos uns preus assequibles per moltes butxaques i que van funcionar perquè els equips van poder jugar fora amb el suport dels seus.

Uns preus aquests que no tenen res a veure amb els que hi havia l’altre dia al Santiago Bernabeu per veure la final de Copa. Al final no es van vendre totes les entrades, i com era d’esperar molts dels seients de 240 euros van quedar buits. En referència a això, el president del Sevilla José Maria Del Nido ja va anunciar que baixarà els preus dels abonaments i de les entrades per a l’any vinent. I és que si Espanya és un dels països que està pitjor econòmicament del continent europeu i amb una elevada taxa d’atur, en canvi és on els equips fan pagar més per veure els seus partits.  

Ara tocarà mobilitzar-se a dues aficions catalanes, les de l’Hospitalet i el Lleida que juguen les fases d’ascens a Segona A, el nostre Mataró en canvi intentarà certificar la permanència a 2a Catalana.