Segona medalla mataronina als Jocs Mediterranis per a Laia Flores

Ha estat en bàsquet 3x3 i de plata, ja que Espanya ha arribat a la final perdent davant França

180702Ba_Floresmedalla

Avui en l'avant-penúltima jornada dels Jocs Mediterranis de Tarragona ha arribat la segona medalla per a la representació mataronina i 27 en la història d'aquests jocs. Ha estat per a Laia Flores que, jugant amb la selecció espanyola de bàsquet 3x3, s'ha fet amb la medalla de plata, en aquesta especialitat que debutava a Tarragona.

180629Ba_Flores3

En la jornada d'avui, i després d'haver quedat en primer lloc del grup, la selecció espanyola, on la base Laia Flores és peça bàsica, ha superat Sèrbia a la semifinal de forma molt clara per 22-4. S'ha de dir que en aquesta modalitat del bàsquet els partits es juguen a 10 minuts, que són d'alta intensitat perquè les possessions són de 12 segons, però s'acaben quan un dels dos equips arriba a 21 punts.

180629Ba_Flores2

A la final que s'ha jugat a les 20:30 hores, Espanya ha caigut davant França, que a l'altra semifinal havia superat de forma motl ajustada a Portugal per 14-13. El partit decisiu ha estat marcat per les fortes defenses i França s'ha fet amb la victòria per 8-10.

Gàlia Dvorak camí d'una altra medalla

La palista Gàlia Dvorak, després d'haver guanyat ahir el bronze individual, va camí d'una altra medalla en la competició per equips.
Avui la selecció espanyola ha quedat primera de la fase de grups. Primer ha derrotat Grècia per 3-0, amb triomf de Gàlia sobre Zavitsanou per 3-1 i en el doble fent parella amb Maria Xiao, sobre Toliou/Paridi, també per 3-1. I posteriorment Espanya ha derrotat Algèria també per 3-0, en un matx on la Gàlia només ha jugat el doble, amb Maria Xiao, derrotant Feredj/Loghraibi per 3-0.
El dissabte a les 10 hores jugaran els quarts de final contra Itàlia.

180628TT_EquipEspanya

També Amaranta Fernàndez lluitarà per una medalla

A la platja de l'Arrabassada també bon paper de la representant mataronina Amaranta Fernàndez que jutn amb Ángel Lobato han guanyat el tercer partit de la fase de grup davant les italianes Puccinelli/Gradini per 2-0 (21-18, 21-13) i s'han fet amb el primer lloc d'aquesta fase i estan ficades en la lluita per les medalles. El dissabte a les 10 hores juguen la primera semifinal davant la parella espanyola formada per Maria Belén Carro i Paula Soria.

Marta Bach i Helena Lloret, ja amb medalla segura, busquen el títol

La selecció espanyola de waterpolo, amb Marta Bach i Helena Lloret a les seves files, va quedar en primer lloc del grup gràcies al seu ajustat i meritori triomf sobre una difícil Grècia per 9-8. El dissabte a les 19:30 hores al Centre Aquàtic de Campclar jugaran una interessant final contra Itàlia. Per tant tenen la medalla assegurada i només falta saber si serà d'or o de plata.