Treuen un punt davant el tercer de la 1a Estatal de vòlei

L'UEC LG Mataró va fer un bon partit davant el Sant Cugat B forçant el desempat

Volei CV Mataró - Sant Cugat

El dissabte l’UEC LG Mataró va estar ben a punt altra vegada de donar la sorpresa del campionat davant el tercer classificat. Va aconseguir avançar-se per 2 sets 1, però les vallesanes van poder remuntar i guanyar un partit que el CV Mataró els va complicar molt, tot i les moltes baixes. Amb aquest punt l'equip d'Agustín Correa continua en 9è lloc, fora de la zona de descens.

Volei CV Mataró - Sant Cugat

El CV Mataró, que està en el seu millor moment de la temporada, està plantant cara als equips capdavanters. Aquest dissabte, tot i les baixes, les noies d’Agustín Correa van fer un gran partit i continuen sumant punts. El Sant Cugat B, tercer classificat, va acabar guanyant el partit, però sens dubte es va veure sorprès per un Mataró, que cada setmana juga millor i que continua fora de la zona de descens.

Cal destacar el debut de Maria Garcia i Laia Garro, juvenils de primer any que, degut a les nombroses absències per malaltia i lesió, han debutat a la 1a divisió estatal amb una molt bona actuació.

Volei CV Mataró - Sant Cugat

UEC LG MATARÓ 2-3 SANT CUGAT B

CV MATARÓ: Angie Soldevila, Lorena Maldonado, Montse Carvajal, Bea Civico, Alba Montiel, Marina Mañas, Ivette Callorda, Júlia Villar, Alba Sanchez (juv), Maria Garcia (juv), Laia Garro (juv).
PARCIALS: 21-25, 25-21, 25-23, 23-25, 5-15.

Resultats i classificació

La propera jornada, l’UEC LG Mataró, visita al Barça B en un partit que a principis de temporada semblaria impossible, però que en aquests moments, veient el joc i l’estat d’ànim de les mataronines, ja no es veu tan complicat.

L’equip juvenil femení, participarà a la Superlliga Jr Espanyola

Del 15 al 18 de febrer, l’equip juvenil del CV Mataró, participarà a la Superlliga junior femenina. Una competició, organitzada per la federació espanyola, on hi participen les millors jugadores. El Mataró, aprofitant que la competició es fa a Catalunya, intentarà competir de tu a tu amb els millors equips i, amb il·lusió, intentarà donar la sorpresa en algun partit. La competició es jugarà a Sant Cugat i Valldoreix amb la participació de vuit equips catalans i vuit de la resta de l’estat.

Els nois tornen a perdre

Nova derrota per 0-3 de l’equip masculí, aquest setmana a casa contra el Torredembarra, líder de la categoria, amb parcials de 23-25, 19-25 i 16-25. Bon paper dels jugadors juvenils que setmana, darrera setmana, estant ajudant a un equip en hores baixes.

La propera jornada, última de la primera fase, l’equip juga a Terrassa, cuer de la classificació i amb possibilitats d’assolir una victòria que fa setmanes que es resisteix.