Mal partit i nova derrota de L’UEC LG Mataró a casa en la 1a Estatal de volei

Avui dimarts a les 21:30 hores al Pavelló Euskadi derbi contra el Premià de Dalt

Mal partit de l’equip femení del Club Voleibol Mataró a la 1a divisió estatal. Dos primers sets molt dolents, perduts per 21-25 i 15-25, van condemnar l’equip que entrena Agustin Correa, que ha caigut novament a la darrera posició de la classificació.

Volei CV Mataró - Barça

Des del primer moment els nombrosos errors de les locals van permetre el Volei Monjos jugar amb relativa comoditat i es van trobar amb un 0 -2 en el marcador. En el tercer set, les jugadores del CV Mataró van millorar sensiblement el joc, la reacció local va passar per una millor construcció del joc d’atac i sobretot per reduir el nombre d’erros no forçats. Aquesta millora va permetre guanyar el tercer set  per un ajustat 26 a 24.

El quart set, el millor del partit, va ser molt igualat des del començament. Al final les mataronines van desaprofitar dues pilotes de set i van perdre per 27-29, desaprofitant l'opció de posar l’empat en el marcador i que hauria suposat, com a mínim un punt per les locals.

Avui derbi maresmenc a la 1a Estatal

Aquest dimarts a les 21:30 hores, el CV Mataró, rep al Premià de Dalt en el derbi maresmenc de la 1a divisió. Les premianenques, situades a mitja taula i amb un equip molt més experimentat a la categoria, posaran novament en dificultats a un Mataró que té molts problemes per treure els partits endavant.

Nova derrota del masculí

Nova derrota de l’equip masculí, aquesta vegada per 3 a 0 a la pista de l’Ametlla un rival de mitja taula, amb parcials de 25-20, 27-25 i 25-18. La manca dels jugadors juvenils, que jugaven a la mateixa hora, va deixar amb pocs efectius a un equip sènior que no passa pel seu millor moment.