L'UEC LG Mataró de moment no coneix el triomf a 1a Estatal de voleibol

L'equip masculí per la seva part encadena dues victòries a la 1a Catalana

Volei CV Mataró - CV Ametlla

L'equip femení de l’UEC LG Mataró va rebre la segona derrota a la primera divisió estatal femenina en les dos jornades disputades. La difícil visita a Sant Cugat ja feia preveure que el partit seria molt complicat per a les noies d’Agustín Correa, que van tenir opcions en tots els sets, però que ens els punts decisius veien com la major experiència i contundència de les locals feien molt difícil la  gesta.

Les mataronines van perdre els dos primers per 25-22 i 25-21, per guanyar el tercer amb un ajustat 24-26, que donà emoció al matx. Però les santcugatenques es van imposar per 25-20 en el quart.

La propera jornada, diumenge a les 12:00 a l’Euskadi, el Mataró rep el Barça, un rival que també posarà les coses molt difícils a un equip que debuta enguany a la competició estatal.

Nova victòria de l'equip masculí en un partit molt emocionant

Per la seva part l’equip masculí que juga a la 1a Catalana va aconseguir el seu segon triomf, novament al cinquè set, en un partit molt complicat davant l'Ametlla del Vallès, amb marcadors de 20-25, 25-23, 25-19, 21-25 i 15-13.

Els nois que entrena Míriam Esqué van ser millors ens els punts clau del final del partit i altra vegada l’aportació dels jugadors juvenils va ser decisiva en un equip amb la plantilla molt justa i amb algun  jugadors que arrosseguen lesions.

La propera jornada a la pista de l’Arenys el partit es preveu molt complicat, però l’equip l’afronta amb optimisme després de les dues victòries en els dos primers partits.