El sènior femení del Volei Mataró jugarà a Primera Estatal

El masculí, per la seva banda, es mantindrà a primera catalana

 

Volei CV Mataró - Frederic Mistral

El Club Voleibol Mataró tindrà un equip a la primera divisió estatal femenina. Amb l’ascens obtingut aquesta temporada, l’equip hauria de competir a la 1a divisió catalana, però després d’una profunda remodelació de la plantilla i d’acceptar una proposta de les federacions catalana i espanyola, l’equip finalment jugarà a la competició estatal.

Entre els molts canvis hi ha el de l’entrenador, David Casas, deixa de ser el tècnic de l’equip per entrenar al juvenil i continuar amb la direcció esportiva del club, mentre que el nou entrenador serà Agustín Correa.

Correa ha format part, entre d’altres, del cos tècnic de la selecció espanyola. Com a jugador i entrenador de primer nivell de platja i de pista té una enorme experiència que, sens dubte, serà molt important per a un club que debuta a la competició estatal.

A la plantilla destaca el retorn, entre altres exjugadores del club, d’Ivette Callorda, que les darreres temporades ja ha jugat a la competició estatal amb el Rubí.

Des de l’entitat es valora aquesta oportunitat per tenir un primer equip de nivell i que permetrà a la base tenir un referent. A més, hi ha jugadores del juvenil que es preveu que a poc a poc puguin anar pujant al primer equip i l’objectiu és consolidar la categoria amb jugadores de casa. Cal recordar que Mataró no té un equip a la competició estatal de voleibol des de l’històric Recomat dels anys 70.

Per la seva banda, el sènior masculí competirà novament a la primera divisió catalana, ja que finalment el club ha aconseguit eludir el descens de categoria i continuarà, una temporada més, competint al màxim nivell català entrenat per Míriam Esqué.

Més canvis al cos tècnic

A més de Correa també s’han incorporat al cos tècnic del club Mariona Rubio i Jordi Vallès, mentre que seran baixa Dani Nevado, Sandra Leo i Olga del Palacio. Des del club es vol agrair la seva tasca que ha estat excepcional. En les pròximes setmanes s’espera la confirmació de més incorporacions.