L’equip femení del Volei Mataró guanya al Frederic Mistral i virtualment ja és de primera

Mentrestant, el masculí aconsegueix un punt que el fa sortir de la zona de descens

 

Volei CV Mataró - Frederic Mistral

El CV Mataró femení ja és equip de primera, almenys virtualment, ja que a falta de cinc jornades, l’equip ha aconseguit sumar la meitat dels punts en joc i com que la meitat dels equips que disputen la fase tenen l’ascens garantit, és impensable que el Mataró no estigui la pròxima temporada en la màxima categoria del volei català. Únicament una més que improbable combinació de resultats, sumat al fet que el Mataró no guanyi cap altre punt dels 15 restants podrien deixar l’equip fora de l’ascens. Després de set victòries en nou partits a la fase d’ascens, les noies ocupen la segona plaça i els quatre primers equips pugen.

El partit del dissabte passat va ser un dels pitjors de les mataronines d’aquesta temporada. Moltes imprecisions davant un rival molt ben col·locat al camp i una manca de tensió evident en alguns trams del joc, van fer que a poc a poc el partit s’anés complicant i s’acabés decidint en els trams finals dels sets, més per error de les visitants que per encert de les jugadores del Mataró.

Al final tres sets a un per a les mataronines que un cop acabat el partit van celebrar la victòria que les deixa virtualment a la primera divisió per a la pròxima temporada.

CV Mataró 3 - 1 Frederic Mistral

CV Mataró: Desiree Perez, Olga del Palacio, Anna Marmol, Laia Rubio, Mariona Rubio, Monica Cruz, Laura Ruiz, Sandra Leo, Berta Burgos, Alba Sanchez, Violant Perez, Marta Claramunt, Mavi Pérez, Julia Villar, Claudia Mesa, Laura Mateos.
Parcials: 25-19, 21-25, 26-24 i 25-22

 

L’equip masculí perd però aconsegueix un punt que el treu de la zona de descens

Derrota de l’equip masculí que fins a dos cops es va avançar en el marcador, però que no va poder evitar que l’equip de Lleida forcés el cinquè set.

Moltes errades en recepció d’un equip que es va mostrar irregular oi que va acabar perdent un partit que en cas d’haver-lo guanyat l’hauria allunyat molt del descens.

Ara el Mataró és un punt per sobre de la zona del descens i haurà de guanyar com amínim un dels dos partits per assegurar-se la permanència.

CV Mataró 2 - 3 Balàfia Lleida

Parcials: 25-22, 14-25, 25-23, 21-25 i 10-15