Dues jugadores de l'Iluro HC campiones d'Espanya sub-16 amb Catalunya

Carla Cabrera i Anna Tolrà van formar part de l'equip que dirigia Arseni Sañé i amb Anna Roure de cap d'equip

El passat dia 2 d'abril Carla Cabrera i Anna Tolrà, les dues jugadores de l'Iluro HC, es van proclamar campiones d'Espanya sub-16 d'hoquei herba amb la selecció catalana, en el campionat que es va disputar a València.

170410HH_CadetsIluro

A més a la selecció catalana hi eren també Arseni Sañé, el tècnic de l'Iluro, com a seleccionador i Anna Roure, com a cap d'equip, als quals veiem a la foto junt amb les dues jugadores.

A la fase de grups la selecció es va mostrar superior i va guanyar tots els partits. El primer dia van guanyar còmodament Euskadi per un contundent 1-6. Divendres s’enfrontaven a Madrid, el rival més perillós, i es van imposar per 2-0. Dissabte, en jornada doble guanyaven per 2-1 a Cantàbria i 4-1 a la Comunitat Valenciana. Les jugadores mataronines van tenir un paper destacat durant tota la competició, van disposar de minuts i ambdues van contribuir amb gols a les victòries de la selecció.

170409HH_Cabrera

A la final de diumenge i de nou enfront de Madrid, Carla Cabrera va resultar de nou determinant obrint el marcador i la selecció Catalana es va acabar imposant per 2-0.

170410HH_Tolrà