Important victòria del sènior masculí del CV Mataró a Manresa

El femení, per la seva banda, suma una contundent derrota mentre acumula una nova lesió important

Molt important victòria dels nois de Míriam Esqué, que tot i les nombroses baixes van ser capaços de guanyar a Manresa.

El partit va ser molt igualat i molt intens, els locals es van avançar dues vegades en el marcador i el Mataró va haver de remuntar per arribar a forçar el cinquè i definitiu set.

Després de més de 2 hores i 20 minuts de partit els visitants van poder guanyar el cinquè set i d’aquesta manera deixen al Manresa com a cuer de la categoria i poden agafar aire amb una victòria molt treballada. Tot l’equip va treballar molt bé però destaca l’actuació de Julian Espadas com a central i la recuperació de Dani Nevado després de 2 mesos lesionat.

Aquesta victòria reforça molt la moral d’un equip que ha patit moltes lesions, i que arriba al desembre amb alguns jugadors molt carregats com és el cas del central Alex Servent que a mig partit va haver de parar per molèsties als bessons.

Tot i que remotes, l’equip encara conserva opcions de classificar-se entre els millors de la categoria.

Manresa 2 – 3 CV Mataró

CV Mataró: Alex Servent, Alex Fernández, Julián Espadas, Marc Ramón, Marc Llinàs, Èric Neila, Sergi Mesa, Dani Navado. Ent. Míriam Esqué.
Marcador per sets: 25-20, 30-32, 25-22, 24-26 i 11-15

Derrota clara i nova lesió greu a l’equip femení

El senior femení va caure clarament a la pista del Sandor, primer classificat i únic equip de la categoria que ha guanyat tots els partits que ha jugat.

Les locals van ser molt superiors durant tot el partit. La clara superioritat en alçada i el bon joc del Sandor, no va deixar gaires opcions a un Mataró, que visitava la pista del líder amb moltes baixes. En el primer set les visitants ràpidament van abaixar els braços i el marcador va ser molt contundent 25 a 9.

La reacció visitant i una mica de relaxació de l’equip local van permetre que els dos sets restants fossin més igualats, però sempre amb les locals per davant en el marcador. A més, en el millor moment del Mataró, es va produir una greu lesió de la col·locadora visitant, Mavi Pérez que es va trencar el tendó d’un dit de la mà dreta i a causa de l’absència per malaltia de l’altra col·locadora de l’equip, Laia Rubió, va haver de seguir jugant amb el dit completament tort i subjectat amb esparadrap.

Amb aquesta nova lesió ja són quatre les jugadores de l’equip que han patit lesions de llarga durada. Pérez estarà entre 6 i 8 setmanes de baixa, com a mínim, i es perdrà tot el que queda de la primera fase. Aquest fet complica força les aspiracions de l’equip per classificar-se per a la fase d’ascens. En aquest sentit, el pròxim partit a la pista del Sant Just serà molt important, ja que en cas de victòria l’equip estarà molt a prop de l’objectiu i deixaria enrere un rival directe.

Sandor 3 – 0 CV Mataró

CV Mataró A: Desirée Pérez, Júlia Villar, Sandra Leo, Mariona Rubio, Marta Claramunt, Violant Pérez, Mavi Pérez, Cristina García i Mònica Cruz. Ent. David Casas i Josep M Mármol.
Marcador per sets: 25-9, 25-20 i 25-20.