Altre cop victòria femenina i derrota masculina en voleibol

L'equip femení va remuntar i el masculí no va tenir opcions

Altra vegada es van repetir els resultats dels dos equips sèniors del CV Mataró: victòria femenina i derrota masculina.

Volei CV Mataró - Barberà

CV MATARÓ 3-2 BARBERÀ

El sènior femení de David Casas, que juga a 2a Catalana, va sumar una nova victòria, aquesta setmana a casa contra el Barberà, equip que havia derrotat a les mataronines a la primera volta.

Els dos primers sets van ser molt dolents de les jugadores locals i el Barberà, sense fer massa punts, veia com una vegada i una altra els errors de l’equip mataroní li servien per anar al davant en el marcador, guanyant els dos sets per 21-25 i 20-25.

Al tercer set, les mataronines van millorar lleugerament el seu joc i sobretot van reduir el nombre d’errades, guanyant per 25-19. El quart set va ser pràcticament calcat a l’anterior, amb el Mataró molt seriós, per emportar-se'l novament per 25-19. El cinquè i definitiu set, va ser molt igualat, i al final, un cop de sort i una errada visitant van deixar el 16-14 final i el Mataró va culminar la remuntada en un dia que les jugadores locals no van jugar especialment bé.

CV Mataró A: Desiree Pérez, Júlia Villar, Sandra Leo, Mariona Rubio, Olga del Palacio, Alba Madueño, Marta Claramunt, Mavi Pérez, Laura Ruiz, Cristina García i Mònica Cruz.

CV Mataró 0-3 Gavà

Nova derrota de l’equip masculí, que no va poder guanyar cap set per segona setmana consecutiva. Tot i plantar cara al Gavà, tercer classificat de la categoria, els nois que entrena la Míriam Esqué, no van poder evitar una nova i clara derrota.

L’actitud de l’equip, que va millorar respecte dels partits anteriors, va permetre arribar a tots els finals de set amb opcions, però els atacs més resolutius de l’equip visitant van marcar les diferències en els punts decisius i els van acabar guanyant per 18-25, 22-25 i 24-26.

L’equip masculí continua, una setmana més, molt marcat per les absències que no permeten que el joc sigui l’esperat a principi de temporada.

CV Mataró: Alex Servent, Vladi González, Alex Fernández, Julián Espadas, Marc Ramón, Èric Serrano, Marc Llinàs, Èric Neila, Sergi Mesa.