Tres títols de campions d'Espanya d'aigües obertes per al CN Mataró

Els van obtenir Roger Rabassa, Guillem Pujol i l'equip

El passat cap de setmana es van disputar a l'estany de Banyoles els Campionats d'Espanya i de Catalunya d'Aigües Obertes, on el Centre Natació Mataró va obtenir el títol per equips en la categoria masculina amb 101 punts, per davant del Club Natació Sabadell, que en va sumar 78, i que va ser el campió en la categoria femenina i en la classificació conjunta.

160620Na_EquipCNMobertes

A nivell individual l'equip del Centre Natació Mataró va tenir una gran actuació amb Roger Rabassa com a campió a la prova dels 5 km contrarrellotge, amb un temps de 54:11.9, i subcampió en la dels 10 km, amb un temps d'1:55:04.6, superat només per Pol Gil del Vallirana, que va arribar 5 segons abans, i per tant obtenint les mateixes posicions al campionat català.
El seu company de club Adrian Gonzàlez va arribar en tercer lloc als 10 km completant el podi amb un temps d'1:55:08.9 i va quedar 4t en el 5 km amb 56:16.4, sent respectivament 3r i 2n en el campionat de Catalunya, ja que en els 5 km es van intercalar dos nedadors no catalans.

A més Guillem Pujol va ser el guanyador en la categoria júnior en els 10 km amb un temps d'1:55:03.7 (i com es pot observar amb millor temps que el fet per Rabassa a la prova absoluta) i també va quedar 5è absolut en els 5 km amb 56:30.7.
David Chaves va completar l'equip acabant en 13è lloc amb 1:59:35.0 en els 10 km categoria júnior i 16è en els 5 km absoluts amb 1:00:32.3.