El cadet del Club Volei Mataró subcampió de Catalunya

Tot i la derrota davant el Barça a la final, podrà anar als Campionats d'Espanya

El passat cap de setmana el pavelló Euskadi de la nostra ciutat va ser la seu del Campionat de Catalunya cadet masculí de voleibol i va poder vibrar i celebrar un gran èxit de l'equip del Club Voleibol Mataró que va aconseguir el subcampionat de Catalunya i amb ell el dret a poder disputar el Campionat d'Espanya de la seva categoria.

160508Vo_CVM-Barça2

El CV Mataró guanya una semifinal emocionantíssima

En el primer partit el CV Mataró va derrotar el Roquetes de forma clara per 3-0 i això el va portar a jugar la semifinal, amb derbi maresmenc, contra el CV Arenys. I aquest partit va ser sensacional, fent gaudir de valent a tot el públic assistent, ja que l'equip mataroní va haver de remuntar un 0-2 per aconseguir el triomf per 3-2, amb un cinquè set d'infart que va acabar amb un ajustadíssim 16-14, que donava l'accés a la Final i que classificava l'equip per al Campionat d'Espanya que es disputarà a Múrcia entre els dies 15 i 19 de juny.

A la final guanya un Barça més descansat

L'endemà, a la final, el CV Mataró no va ser capaç de guanyar al Barça que, molt més descansat (el dissabte havia jugat 4 sets menys que el Mataró) va jugar millor els punts decisius del partit.

El final del primer set que els locals anaven guanyant i que van acabar perdent després d'algunes decisions arbitrals molt protestades, també va ser molt influent. El Mataró, es va refer i va poder guanyar el segon set. Després de l'empat a 1, però, a poc a poc s'anava veient que mancava aire als jugadors locals mentre que el Barça, anava imposant el seu ritme, sobretot gràcies al seu col·locador que, sens dubte, va ser el millor jugador del Campionat. Finalment 1 set a 3 i tothom content, ja que pel Mataró, ha estat un èxit arribar a la final i sobretot la classificació pel Campionat d'Espanya.

160508Vo_CVM-Barça

La base de l'equip és de l'Escola Freta

Finalment cal destacar, que 10 dels 12 jugadors del CV Mataró, subcampions de Catalunya, entrenats per Josep Maria Larraz, són alumnes de l'Escola Freta, d'on el seu entrenador n'és professor. Un fet pràcticament inèdit en l'esport Català i que va ser molt ressaltat per la presidenta i els tècnics de la federació.
Formen la plantilla: Víctor Grillo, Julian Vargas, Albert Martínez, Pol Martos, Francisco Muñoz, Hugo Muñoz, Pau Mena, Nil Jurado, Guillem Martí, Eric Larraz, Josep Arderiu, Pol Navas i Alexander Pereira.

160508Vo_CadetCVMataró

Gran ambient al Pavelló Euskadi

Durant tota la Fase Final, el Poliesportiu Euskadi va estar ple de gom a gom amb un públic molt entusiasta que en tot moment va empènyer els jugadors mataronins, amb el ritme, entre d'altres, del Bequetero. Les autoritats presents van destacar aquest fet, ja que es tractava de partits de categoria cadet i per l'ambient semblava alguna competició més rellevant. També van lloar l'excel·lent organització del club local en una fase final on van participar i col·laborar tots els jugadors i tècnics dels equips base i de l'escola de voleibol.