Tres nedadors del CN Mataró travessen l'estret de Bonifacio

Van tardar cinc hores a fer els quasi 15 km que separen Còrsega i Sardenya

El passat 20 de març tres nedadors del Centre Natació Mataró van fer una gran gesta esportiva en realitzar la travessa de l'estret de Bonifacio, que és el que separa les illes de Còrsega i Sardenya, i per on aquells que han anat en vaixell fins a Itàlia hauran passat molt possiblement.

160420Na_Tresnedadors

Els components del grup eren Sergio Fiori, de 53 anys, d'origen italià, nascut a Bergamo i resident des del 2001 a Sant Andreu de Llavaneres, Juan Emilio Fernàndez Garcia, de 49 anys, resident a Badalona i Xevi Usas Torrents, de 45 anys, resident també a Sant Andreu de Llavaneres. I anaven acompanyats del director d'operacions Tommasino Muntoni, d'un metge i d'un assistent.

160420Na_EstretBonifiacio

Van partir de la Punta Sperone a Bonifacio, a Còrsega (França), a les 9.10 hores i van arribar a les 14.12 a la Spiaggia Rena Bianca a Santa Teresa di Gallura, a Sardenya (Itàlia), després de 5 hores i 2 minuts de travessa, temps que van tardar a recórrer els 14,446 km del recorregut.

160420Na_Nedant1

La temperatura de l'aigua era de 14,5ºC i Sergio Fiori i Xevi Usas van utilitzar neoprè i Juan Emilio Fernàndez va nedar sense neoprè.

Sergio Fiori en acabar va dir que eren les 5 hores més dures que havia nedat mai, però aquelles en les que més havia gaudit junt amb els seus amics Xevi Usas i Emilio Fernàndez.

160420Na_Nedant2

Les imatges de la travessa