Guillem Pujol repeteix triomf a la Copa Nadal de Barcelona

El nedador del CN Mataró guanya per segon cop la prova aquàtica més antiga de tot l'estat

150628Na_Pujol

El nedador de 18 anys del CN Mataró, Guillem Pujol, va guanyar per segon cop consecutiu la prestigiosa Copa Nadal de Barcelona, la prova aquàtica més antiga de tot l'estat que se celebra el dia de Nadal i que enguany arribava a la seva 106a edició.

Pujol es va imposar en una prova de 200 metres lliures que es disputa a les aigües del Port de Barcelona i que va comptar amb la presència de 350 nedadors. En categoria femenina la triatleta internacional Ana Godoy es va emportar la victòria aconseguint el seu quart triomf en aquesta competició.

Copa Nadal Mataró

Aquí a Mataró, també el dia 25 de desembre, el CN Mataró va organitzar la 65a edició de la Copa Nadal mataronina. Els nedadors locals Pol Cantó i Berta Cambray van ser els guanyadors absoluts de la prova.

Destacar a les dues nedadores de categoria Veterans X, la Isabel Garcia amb 74 anys i la Dolores Garcia amb 77 que es varen llençar a nedar 25 metres i un cop acabada aquesta prova tan freda encara feien broma.