Victòria treballada del CV Mataró

El conjunt mataroní va guanyar a casa 3-2 el CV Manresa

111014 VO Mataró - ManresaEl Club  Volei Mataró va sumar la segona victòria de la setmana després de superar 3-2 a casa el Manresa. La nota negativa del triomf és que el conjunt mataroní va cedir dos sets i per tant només suma 2 punts. Després de tres jornades de lliga el conjunt mataroní porta dues victòries i una derrota i és cinquè amb 5 punts.

En el primer set els mataronins es van imposar per un clar 25-16, peròs els visitants va reaccionar i van guanyar els dos següents sets per 14-25 i 24-26, obligant als locals a remuntar per emportar-se el triomf. El CV Mataró es va endur el quart set 25-19 i va forçar el cinquè set que es va adjudicar per un ajustat 20-18.

El pròxim partit del conjunt mataroní és aquest dissabte a les 18 hores a la pista del CV Olot, segon classificat. El sènior B masculí que juga a Segona Catalana va perdre 1-3 a casa davant l’Aula.

Derrota del femení

El sènior femení que milita a Segona Catalana va perdre 0-3 a casa davant el Carles Vallbona de Granollers i després de tres jornades de lliga només ha guanyat un matx. Les mataronines són penúltimes amb només tres punts. Mal inici de lliga per a un equip que la temporada passada jugava a Primera Catalana i que té com a objectiu retornar a la màxima categoria del volei català.