El CD Tonbal tercer a la Copa del Rei de Tècnica de Taekwondo

El gimnàs mataroní del mestre Toni Moreno va aconseguir tres medalles d’or i una de bronze

CD Tonbal tercer a la Copa del ReiEl passat 20 de desembre a la localitat valenciana d’Oropesa es va celebrar la Copa del Rei de tècnica i poomsae de Taekwondo on van participar diversos alumnes del gimnàs CD Tonbal de Mataró. Els alumnes del mestre Toni Moreno van aconseguir tres medalles d’or i una de bronze, resultats que li van valer per acabar en tercera posició en la classificació final per equips, només per darrere del Choi’s de Vilanova i del Lee Young de Cerdanyola.

La parella cadet Marta Calzada i Héctor Poza es va emportar el títol estatal demostrant el seu nivell després d’acabar setens a l’Europeu disputat el passat mes de maig. Héctor Poza va arrodonir la temporada penjant-se també l’or en categoria individual superant a la final al també català Rafael Bravo de l’Olímpic de Terrassa, actual vigent campió d’Espanya i tercer d’Europa. Menys sort va tenir la seva companya Marta Calzada que es va quedar a les portes de la final, però finalment es va haver de conformar amb la novena posició.

El tercer or se’l va adjudicar el mestre Toni Moreno en categoria Master (40-49 anys), mentre que el bronze va ser per Jaume Belles en la categoria Matser 2 (50-59 anys). També va tenir una actuació destacada Sanda López en la categoria Sènior 2 quedant en 5a posició a un pas de la medalla de bronze. La nota negativa de l’expedició mataronina va ser la lesió d’Aroa Rodríguez, la jove taekwondista de 15 anys es va lesionar a l’escalfament previ de la competició.