El femení del CV Mataró comença la lliga amb victòria

Els nois van perdre per un ajustat 2 a 3 davant el Lleida

CV Femení AscensBon inici de temporada de l’equip femení del Club Voleibol Mataró que va guanyar per 3 sets a 1 al CV Vall d’Hebron, sumant d’aqusta manera  els primers tres punts de la temporada. Malgrat alguns dubtes en el segon i tercer set, a la resta del partit les locals van ser superiors. La única nota negativa va ser la lesió abans de començar el partit de la juvenil Desire Pérez.La victòria en la primera jornada ha reforçat molt la moral de l’equip que, aquesta setmana, visita la pista del Premià de Dalt.

Van jugar: Laura Planas, Míriam Esqué, Emmi Kanervo, Sandra Leo, Anna Marmol, Susanna Jordan, Glòria Merino, Ivette Callorda, Veronica Pérez, Macarena Mateo i Desire Pérez. Ent: Dani Nevado

Derrota del masculí amb el Lleida

Gran partit de l’equip masculí, que malgrat la derrota per la mínima contra el Balàfia Lleida, va sortir molt reforçat del partit. El 2-3 final i l’ajustat cinquè set que es va decidir per la mínima, 13 a 15, demostren l’enorme igualtat que hi va haver durant tot l’enfrontament entre els mataronins i els lleidatans que son sens dubte un dels millors equips de la categoria. Els nois de Roberto Vela van estar molt segurs durant tot el partit i únicament la major experiència dels visitants en els punts decisius va decantar el resultat final.

Aquesta setmana comencen a competir la resta d’equips federats del CV Mataró. En total 24 equips són els que formen aquesta temporada el CV Mataró, una entitat que any rere any no para de créixer