L’Iluro guanya i s’acosta al liderat

Els mataronins es van desfer sense gaires problemes de l’Egara 1935 per un resultat de 6 a 2

L'Iluro va tenir un molt bon inici de partit, i va començar marcant un gol de penal córner al minut 6 de joc, Jaume Aceña va culminar una jugada d’estratègia en la que fins a cinc jugadors van tocar la pilota abans que aquesta arribés a la fusta. L’avantatge va durar poc. ja que els de Terrassa van finalitzar una jugada iniciada per la banda dreta amb un remat a boca de gol al minut 12. Però l’alegria egarenca per l’empat va durar poc, perquè pocs minuts després de la igualada Albert Costa va fer el 2 a 1 en un contraatac trenat per Jaume Aceña i Albert Aromí Els ilurencs van incrementar l’avantatge les diferències en el marcador gràcies a un nou penal córner, aquest cop transformat per Oriol Cortada. Però en el darrer minut del primer temps l’Egara va fer el 3 a 2 amb el que es va arribar al descans.

A la represa, la superioritat física dels homes de Xavi Figa va fet de la segona part un monòleg dels jugadors de l'Iluro. El juvenil Poc després de nou Oriol Cortada de penal córner feia el 5 a 2. I ja a les acaballes del matx el juvenil Pau Gonzàlez va fer els 6 a 2 definitiu. Amb aquest triomf els taronges s’acomoden a la zona alta de la classificació i ja pensen en l’assalt del liderat.

ILURO HC – EGARA 1935 6-2ILURO HC: Pablo Baietti ( P ), Marc Coll ( C ), Oriol Sagarra, David Montero, Albert Aromí, Carles de Francisco, Oriol Cortada, Jaume Aceña, Albert Costa, Oriol Teixidó, Carles Garcia, Pau González, David Minguillón, Àlex Ortega i Jordi Aromí.