El CH Mataró és el nou líder de l'OK Lliga Plata

Va guanyar l'Oviedo de forma rotunda i l'Arenys de Munt, anterior líder, va perdre

Hoquei CH Mataró - Alpicat

El Club Hoquei Mataró va aconseguir el dissabte al vespre la seva sisena victòria consecutiva, que l'ha permès enfilar-se fins al lideratge de l'OK Lliga Plata, al superar a l'Oviedo Booling Club. L'equip d'Albert Larrea va imposar-se de forma rotunda als asturians per 9 a 3 i l'Arenys de Munt, que era el líder, va perdre a la pista del Manlleu, i ara els mataronins dominen la classificació amb dos punts de marge sobre arenyencs, manlleuncs i l'equip lleidatà de l'Alpicat.

En el partit jugat al Pavelló Jaume Parera l'equip asturià –que han tingut problemes interns amb algun jugador i encara estan en procés d'adaptació a la competició, però pot posar les coses difícils a qualsevol– només va resistir set minuts, fins a l'empat a un gol al igualar l'inicial de Lladó. Però després un parcial de 3 a 0 fins al descans –amb gols de Gual, Cantero i Romero– ja va obrir un forat clar, basant-se una vegada més en una molt bona defensa. Això va permetre l'equip local jugar amb tranquil·litat la segona part, controlant molt bé el partit per acabar guanyar amb molta solvència i amb recital golejado, al que es van unir Carbonell i Cusachs, fent també Gual el seu segon gol i Romero dos més.

CH MATARÓ 9-3 OVIEDO BOOLING CLUB

CH MATARÓ: Sergi Grané, Cusachs (1), Lladó (1), Romero (3), Florenza, Carbonell (1), Xicota, Cantero (1), Gual (2) i Almerich (ps).