Imprimir aquesta pàgina

El CH Mataró no pot començar bé amb la visita d'un dels gallecs

Els d'Albert Larrea, sempre a remolc, van tenir l'empat a tocar als darrers instants

Per estrenar la renovada OK Lliga Plata, el CH Mataró rebia un dels tres equips de A Coruña als que s'enfrontarà aquesta temporada, el Compañía de María, però no va poder fer-ho amb victòria. El partit ja va começar malament, ja que gràcies a un penal els gallecs van poder avançar-se en el marcador. Nou minuts més tard, Cantero va aconseguir empatar el marcador gràcies a una jugada d'estratègia, però llavors l'equip visitant va saber aprofitar dues errades individuals locals per posar-se 1-3 abans del descans.

Hoquei CH Mataró - Cia Ma. Coruña

A la segona meitat el Compañía de María es va aconseguir posar 1-4, deixant el partit molt complicat pels interessos locals a falta de menys de 9 minuts pel final. Tot i això, llavors el Mataró va tirar de coratge per anar a buscar el partit, aconseguint posar-se 3-4 amb dos gols més de Cantero al tram final. Els mataronins fins i tot van tenir alguna ocasió clara per poder fer l'empat i salvar un punt com a mínim, però finalment no va poder ser, i aquesta temporada la primera derrota arriba molt més d'hora.

CH MATARÓ - COMPAÑÍA DE MARÍA 3-4

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs, Eric Florenza, Oriol Lladó i Erik Gual equip inicial; Alex Cantero (3), Bernat Romero, Guillem Carbonell, Conrad Xicota i Martí Almerich (ps).