Aina Florenza debuta amb 3 gols en el seu primer mundial d'hoquei patins

La selecció espanyola defensa el títol en un campionat del món inclòs dins dels World Roller Games

Aina Florenza

La jugadora d'hoquei sobre patins mataronina Aina Florenza ha debutat en el seu primer mundial. Gràcies al seu excel·lent rendiment en l'OK Lliga en el Palau de Plegamans, on ha estat la segona màxima golejadora del campionat, ha estat cridada per disputar el campionat del món, en el qual Espanya defensa el títol aconseguit en les dues últimes edicions.

La màxima competició mundial a nivell de seleccions va començar el dissabte i està inclosa dins dels World Roller Games que es disputen a Barcelona i altres localitats properes i que engloben 11 especialitats esportives que es disputen sobre rodes.

190707HP_Espanyablau

En el primer partit jugat el dissabte a Vilanova i la Geltrú, la selecció espanyola va derrotar Suïssa per un contundent 9-0, amb l'Aina com a màxima golejadora de l'equip amb 3 gols. Gran debut!

En el segon partit, jugat el diumenge contra Xile, Espanya va guanyar de forma ajustada per 3-2, i en l'últim partit del grup disputat el dilluns ha derrotat França per 7-0, amb 2 gols de l'Aina, per acabar en el primer lloc del grup.

En l'altre grup participen Portugal, Itàlia, Argentina i Alemanya.

Els quarts de final es jugaran el dijous 11, les semifinals el divendres 12 i la final el diumenge 14.

Llegeix l'entrevista que vam publicar a Aina Florenza

L'any 2000 una altra jugadora mataronina, la portera Marta Bartrès es va proclamar campiona del món en el torneig disputat a Alemanya.