Empat a Taradell del CH Mataró per començar la segona volta

A falta de dos minuts l'equip de Larrea guanyava al seu perseguidor, però és un punt valuós

En un bon partit d'hoquei entre els dos primers classificats d'OK Lliga Plata, el CH Mataró va allargar la seva ratxa d'imbatibilitat fins als catorze partits, davant d'un Taradell que salvava un punt a la recta final del matx. Els osonencs van demostrar estar en un bon moment de forma i al minut cinc s'avançaven, però tres minuts més tard un gol de Gerard Cusachs posava l'empat a un gol al marcador, amb el que ja s'arribaria al descans.

Hoquei CH Mataró - Taradell

A la represa el partit va seguir molt igualat, però els d'Albert Larrea van poder avançar-se en el marcador gràcies al segon gol de Cusachs quan encara no s'havien jugat deu minuts. S'arribava al final del matx i semblava que els visitants podrien emportar-se els tres punts, però un gol fantasma va suposar l'empat final. Un àrbitre inicialment va pitar sacada neutral i no va donar el gol, però després de les protestes locals, l'altre àrbitre el va acabar donant. Tot i això, al mantenir la distància amb el seu perseguidor i veient que Liceo B va perdre i Palafrugell empatar, ha acabat sent una jornada rodona pels interessos del Mataró.

CP TARADELL 2-2 CLUB HOQUEI MATARÓ

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs (2), Oriol Lladó, Pau Palacín, Eric Florenza; Adrià Martos, Bernat Romero, Conrad Xicota, Àlex Cantero, Jaume Gisbert (ps).