El CH Mataró es manté imbatut a Lleida

Partit boig entre dos dels màxims golejadors d'OK Lliga Plata, en el que salven un punt contra l'Alpicat

El Club Hoquei Mataró va aconseguir mantenir la seva imbatibilitat a la pista de l'Alpicat de Lleida, en un partit en el que es va notar que s'enfrontaven dos dels màxims golejadors de la categoria, juntament amb el Palafrugel. Es va acabar amb empat a sis gols, sumant un punt valuós per seguir al capdavant de la classificació i encara sense perdre cap partit.

181201Ho_CHMtempsmort

A la primera meitat els homes d'Albert Larrea van controlar el partit, arribant al descans amb un 2-3 favorable amb gols de Romero, Florenza i Xicota. A la represa els mataronins es van contagiar de la bogeria local, i es va descontrolar el matx. Després del 2-4 –tenint una falta directa a favor i 2 minuts de superioritat– un parcial de 3-0 per l'Alpicat va posar el 5-4 al marcador. El Mataró no va aconseguir imposar el seu ritme, però tot i això van aconseguir igualar el marcador abans del final, sumant un empat valuós a una pista complicada.

HC ALPICAT - CLUB HOQUEI MATARÓ 6-6

CH MATARÓ: Jaume Gisbert, Gerard Cusachs, Oriol Lladó (1), Eric Florenza (2), Bernat Romero (1), Guillem Carbonell, Pau Palacín, Conrad Xicota (2), Àlex Cantero i Sergi Grané (ps).