Estrena sense gols a OK Lliga Plata en un bon partit del CH Mataró

Davant d'un rival d'entitat com el Taradell, els locals van posar les bases per fer una bona temporada

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 22 Octubre 2018 12:37

El Club Hoquei Mataró afronta molts canvis aquesta temporada, no tan sols a la banqueta, on ara dirigeix l'equip Albert Larrea, sinó també a la pista, amb moltes cares noves per suplir les baixes d'aquest estiu. És per això que l'empat a zero de dissabte contra el Taradell, un aspirant a l'ascens, s'ha de valorar de forma molt positiva, ja que el grup encara està en procés d'integrar tots aquests canvis i madurar per ser un equip competitiu.

Hoquei CH Mataró - Taradell
A l'inici del matx es notaven massa els nervis de l'estrena, però poc a poc els locals van trobar-se més còmodes a la pista i van dominar el joc, arribant a enviar tres xuts al pal. Oportunitats per haver pogut sumar els tres punts, per tant, però demostrant que ajustant els engranatges i polint una mica més la feina feta a la pretemporada, els resultats segur que arriben.

Hoquei CH Mataró - Taradell

Com a curiositat, aquest és tot just el segon empat sense gols de la història a Mataró, i l'anterior va ser contra el Barça a OK Lliga. També és el cinquè empat a zero en termes absoluts: El primer va ser la temporada 1966-67 a Reus (1a Estatal), el segon a Alcobendas la temporada 1999-2000 (Divisió d'Honor), el tercer a la pista del Ceé la temporada 2003-04 (1a Estatal), i el quart el citat contra el Barça, la temporada 2008-09.

Hoquei CH Mataró - Taradell