El tercer lloc de Nacional Catalana es decidirà a Igualada

El CH Mataró no aprofita el fet d'haver recuperat el factor pista, i les visitants forcen el tercer partit

Després d'haver guanyat a la pista de l'Igualada en el primer partit pel tercer lloc, les noies del Club Hoquei Mataró no van poder tancar l'eliminatòria a la primera oportunitat de la que disposaven, al Jaume Parera i León, i ara han de tornar a guanyar a la capital de l'Anoia si volen fer-se amb aquesta tercera posició de Nacional Catalana femenina.

Hoquei CH Mataró - Igualada

Després del gol inicial de l'Igualada el Mataró va empatar, però els visitants no van trigar en avançar-se de nou. Les locals van reaccionar per avançar-se just abans del descans, posant-se 3-2, però a la represa tres gols en menys de sis minuts de l'Igualada van deixar el partit molt complicat pel Mataró (3-5). A falta de deu minuts encara van escurçar la distància, però el sisè gol visitant poc després va deixar les locals dende capacitat de reacció.

Hoquei CH Mataró - Igualada

La Federació Catalana de Patinatge, després que el Voltregà s'hagi proclamat campió de Nacional Catalana femenina aquest passat cap de setmana, ha publicat a la seva web que com el Voltregà ja té un equip a l'OK Lliga no pot pujar i haurà de cedir o vendre la seva plaça a un tercer abans de la data límit d'inscripció o cedir-la a la Federació Catalana, que l'otorgarà al primer equip que pugui per mèrits esportius. Aquest equip seria el tercer classificat de la categoria, i per tant el partit del proper cap de setmana s'ha de prendre com una final, mentre hi hagi opcions d'ascens.

Hoquei CH Mataró - Igualada

CH MATARÓ - IGUALADA FHCP 4-6

CH MATARÓ: Ariadna Escalas, Adriana Chiva, Júlia Canal (1), Anna Fontdeglòria, Marta Soler, Aina Florenza (1), Aina Lleonart (1), Judith Milla (1) i Paula Lladó (ps).