El Mis Ibérica CHM no pot fallar a Getxo amb el cuer

A falta de dues jornades pel final, sis equips es disputen l'última plaça d'ascens a OK Lliga

A falta de dues jornades i amb sis equips disputant la darrera plaça d'ascens que queda –després dels ascensos confirmats de Calafell i Sant Cugat–, el que està ben clar és que el MIs Ibérica CH Mataró ha de guanyar a la pista del Jolaseta, cuer de la categoria que fa jornades va certificar el seu descens i tan sols ha guanyat un partit en tota la temporada. A casa el resultat va ser de 4-0, o sigui que a priori no haurien de tenir problemes per tornar amb els tres punts a la butxaca, ja que també hi ha l'antecedent de la semifinal de Copa, jugada precisament a Getxo, amb el resultat de 2-6 pels mataronins.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Jolaseta

Crònica de la victòria a Mataró, a la primera volta

El pas a la final de Copa, eliminant al Jolaseta

Sis equips per un lloc a OK Lliga, a falta de dues jornades d'emocions fortes

L'Alcobendas, que ara mateix és l'equip que pujaria, tot i estar empatat a punts amb el Manlleu, juga a la seva pista amb el líder, el Calafell, que encara no té el títol a la butxaca, i en la darrera jornada visita Mataró.

Pels interessos del Mataró és bàsic que falli el Manlleu, com a mínim empatant un dels dos partits. Aquesta setmana juguen a la pista del Tordera, que encara s'està jugant la permanència i sortirà a totes per no baixar, i acaben la competició a la pista del Sant Cugat, que segons els resultats d'aquesta jornada encara podria optar al títol.

El Taradell juga a la pista del Vilanova aquesta jornada, que tampoc té la permanència assegurada matemàticament i per tant també s'hi juga molt. En el darrer partit de lliga reben al Jolaseta, cuer de la categoria.

El Vilafranca, l'altre equip que ara té els mateixos punts que els mataronins, rep aquest dissabte al Maçanet, que necessita guanyar, mentre que per acabar la competició viatja a Lleida per jugar amb l'Alpicat, que encara es podria estar jugant  la permanència segons els resultats d'aquesta setmana.

El Maçanet com hem dit juga a Vilafranca i acaba rebent al Vilanova, i ha de pensar en guanyar els dos partits si vol tenir opcions. Per tant, no serà rival pel Mataró en cas que els homes de Quim López sumin els sis punts en joc, ja que ara mateix es troben per sota.

El Mataró ha de pensar en guanyar els dos partits per tenir opcions –amb Jolaseta i Alcobendas–, tot i que segons els resultats fins i tot podria no fer falta sumar els sis punts.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Jolaseta