El CH Mataró s'assegura el primer lloc

L'equip d'Albert Bou, al superar al Sant Cugat, serà primer i s'assegura el factor camp per totes les eliminatòries del play-off

El Club Hoquei Mataró femení sabia que si guanyava a Sant Cugat s'assegurava el primer lloc de la segona fase de Nacional Catalana, que permet tenir el factor camp favorable de cara al play-off d'ascens, i van jugar un partit molt seriós sabent la importància que tenia per tal d'assolir l'objectiu, emportant-se la victòria d'una pista complicada. Els primer minuts van ser moguts, amb control mataroní i un Sant Cugat replegat esperant la seva oportunitat al contracop. Al minut deu les locals van saber aprofitar un contraatac per avançar-se. La reacció del Mataró no es va fer esperar, i al cap de tres minuts ja havien empatat gràcies a un gol de Florenza. A 30 segons pel descans Milla va poder capgirar el marcador fent el 1-2 amb el que s'arribava al descans.

Hoquei CH Mataró - Sant Cugat

A la represa Florenza va sentenciar el partit amb dos gols en poc més de cinc minuts que posaven el 1-4 al marcador. Tot i això un cert relaxament visitant, juntament amb l'orgull vallesà va apretar el marcador final, deixant-lo en 3-4. Ara ja toca pensar en el play-off per preparar-lo de manera òptima i pensar en el retorn a OK Lliga.

PHC SANT CUGAT - CH MATARÓ 3-4

CH MATARÓ: Ariadna Escalas, Adriana Chiva, Júlia Canal, Anna Fontdeglòria, Marta Soler, Aina Florenza (3), Aina Lleonart, Judith Milla (1), Vinyet Juncà (ps).