Golejada del CH Mataró femení en partit avançat

El passat dijous a la nit les mataronines van imposar-se al Vilanova B amb un contundent 7-0

Partit estrany el del passat dijous, ja que es va jugar a les 22:15h i a més la pista no estava en les millors condicions degut a l'alta humitat que es va registrar. Tot i això es va posar de cara pel Club Hoquei Mataró des del primer minut, quan va marcar Anna Fontdeglòria. Després, tot i tenir moltes ocasions, l'equip no acabava de sentir-se a gust, però tot i això a cinc minuts del descans Adriana Chiva va fer el 2-0.

Hoquei CH Mataró - Sant Cugat

A la represa les mataronines van pujar una mica la intensitat a la pista –cada cop en pitjors condicions– per acabar de sentenciar al Vilanova B. Els gols es van anar succeïnt l'un darrera l'altre, fent el seu segon Chiva i després Júlia Canal, Aina Lleonart per partida doble i Aina Florenza, que va fer el 7-0 definitiu. Amb aquest resultat l'equip d'Albert Bou s'assegura el play-off d'ascens, i ara cal mantenir el liderat per tenir el factor pista favorable en tots els enfrontaments.

CH MATARÓ - VILANOVA B 7-0

CH MATARÓ: Ariadna Escalas, Adriana Chiva (2), Júlia Canal (1), Anna Fontdeglòria (1), Aina Florenza (1), Aina Lleonart (2), Judith Milla, Paula Lladó (ps).