El Mis Ibérica Mataró ressorgeix guanyant amb claredat al líder

En un partit complicat a la pista del Palafrugell, els de groc i negre van sumar la tercera victòria del curs

El Mis Ibèrica Mataró va posar, per fi ben sòlida, la primera pedra per construir la que encara pot ser una gran temporada. Aquest diumenge van visitar Palafrugell, la pista del líder: de dimensions reduïdes, amb una afició nombrosa i pressionant, gairebé inexpugnable. Per part dels de Quim López, una petita revolució al 5 inicial: Grané va defensar de nou la porteria, Marc Figa va tornar al titular després de complir la seva sanció i Oriol Lladó no només va ocupar plaça inicial sinó que va jugar els 50 minuts de partit. Amb tots aquests condicionants, els mataronins van saber fer-se seu el partit, controlant el joc i el ritme. Durant la primera part, poques ocasions en ambdues porteries. Marc Figa,  10 minuts pel descans, va aconseguir l’únic gol que es veuria abans del descans però, per altra banda, el Mataró es va carregar amb 7 faltes i això faria perillar el partit cap al final.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Vilanova

A la segona part els locals van intentar per tots els mitjans canviar la dinàmica del partit, i durant els primers minuts van aconseguir-ho. Arribaven amb regularitat a la porteria de Grané, que va haver de treballar a fons. Així, al minut 10 van aconseguir un gol de l’estic de Joanthan Duran que va desviar un xut llunyà i, tot just 30 segons després, van forçar un penal que Xavier Aldrich va poder convertir, tot i l’esforç del porter mataroní. En menys d’un minut havien donat la volta al marcador, 2-1. I, de fet, podrien haver complicat molt el partit, ja que encara va arribar una targeta blava per a Èric Florenza, que va provocar una falta directa i dos minuts de superioritat, i 10 segons després, una altra falta directa per acumulació de faltes. L’enorme actuació de Grané, que va aturar fins a tres faltes directes i un munt de xuts, va permetre que, quan el Mataró va tenir una falta directa i Bartrès la va aprofitar, la balança del partit es va inclinar a favor dels visitants. El marcador reflectia un 2-2 però els mataronins havien contrarestat l’ímpetu local i, llavors, van dominar el partit. Dos gols, aconseguits per Àlex Cantero i Èric Florenza van situar el 2-4 quan faltaven 4 minuts per al final. Amb els locals desesperats i totalment desficiats, sense raó aparent, amb els àrbitres, van arribar dues targetes blaves per a Gerard Pujol que van acabar de sentenciar el partit. Tot i que en aquesta ocasió Bartrès no va poder convertir la directa, sí que va poder anotar ell mateix durant la superioritat. Un gol d’Oriol Lladó quan el cronòmetre gairebé arribava a zero va deixar el marcador definitiu.

Sant Cugat - CHM 2

Un gran partit de tot l’equip, amb un joc coral i amb participació de tots els jugadors, que ha de permetre iniciar un camí de victòries que porti a l’equip cap a la part alta de la classificació.

CH Palafrugell - MiS Ibèrica MATARÓ 2-6

MiS Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza (1), Jordi Bartrès (2), Marc Figa (1), Oriol Lladó (1) – equip inicial-, Marc Povedano, Èric Serra, Ferran Guimerà, Àlex Cantero (1) i Albert Povedano (ps).