Doble cita al Jaume Parera amb l'hoquei patins asturià

El Medicare System rep un dels favorits de l'OK Lliga femenina, el Gijón, mentre que el Mis Ibérica busca la primera victòria contra l'Asturhockey

Després de caure a la complicada pista del Palau, les noies del Medicare System CH Mataró tenen un nou repte al rebre un dels equips que volen disputar el títol de l'OK Lliga femenina, el Gijón. Ben segur que poden plantar cara, i que es podrà veure un bon partit en la primera cita de la temporada a casa.

hoquei femení a Alcobendas

L'equip asturià, que sempre es troba entre els millor equips de l'hoquei femení estatal, vol intentar destronar al Voltregà aquest any, i això passa per intentar guanyar a pistes com la del Mataró, però les noies d'Albert Larrea no regalaran res i volen plantar cara aquest dissabte 21 d'octubre a les 18:15h. La temporada passada el Gijón va imposar-se per 3-6.

Després de dos empats, l'equip masculí vol sumar la primera victòria

Per la seva part l'equip masculí, el Mis Ibérica CH Mataró, que juga a 1a Estatal, vol millorar les seves prestacions i no només mantenir l'imbatibilitat, sinó sumar els tres punts per començar a treure el cap per la part alta de la taula.

El rival d'aquest dissabte a les 20:30h és l'Asturhockey, el nou projecte de la ciutat de Grado, fundat el 2015 arrel dels problemes de l'històric club de la població, l'Areces, i les desavinences de molts dels seus jugadors amb la junta directiva. La temporada passada van assolir l'ascens i de moment també van imbatuts, amb una victòria i un empat.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Calafell