El Mis Ibérica Mataró comença la segona volta amb mal peu

Visitava el Jaume Parera el CP Tordera, un rival directe dels mataronins en la classificació, que va emportar-se el partit amb un joc molt sòlid i aprofitant les seves ocasions

• Marc Gomà
  • Diumenge, 31 Gener 2016 12:57

Ho Mataro-tordera

El Mis Ibèrica Mataró no aixeca cap i va sumar una nova derrota, a casa, contra un rival directe com el Tordera. El partit va començar amb joc ràpid per les dues bandes i intercanvi d'ocasions, amb xuts de lluny de tempteig. Els equips van fer poques faltes i el joc es desenvolupava amb poques interrupcions. Van ser els visitants els que van inaugurar el marcador, al minut 11, gràcies a un contracop culminat per Xavier Gurri. El partit començava malament, però els de groc i negre, van saber reaccionar. Pablo Fernández al minut 13 i Èric Florenza al 14 van donar la volta al marcador posant un 2 a 1 esperançador. Però altre cop, com el dia de l'Alcobendas, l’alegria va durar ben poc, ja que el Tordera va anotar el 2-2 deu segons després del gol del Mataró. I al minut 18, Teixidó va marcar el 2-3 amb una jugada sortint des de darrere de la porteria i col·locant el xut amb precisió a l'escaire contrari. Una veritable gerra d'aigua freda per als interessos locals.

La segona part va tenir poca història. Els mataronins van buscar el gol amb insistència i, potser, amb massa tendència a avançar les línies. Això provocava que quan perdien una bola, el Tordera sempre pogués llançar un contracop en dos contra un o inclús tres contra un. Grané va tenir grans intervencions i en va aturar molts, però a l'altra banda, també Jordi López va tenir un partit destacat a la porteria quadribarrada. Va ser al minut 20, amb el Mataró ja totalment bolcat a l'atac quan Santi Teixidó va anotar el 2-4 en una contra fulminant. I al minut següent, Berna va marcar el definitiu 2-5 també en un contracop brillant. Dura derrota pel Mataró que no aconsegueix establir una sèrie de bons resultats. La pròxima setmana visiten la pista del Vilanova, un rival que està per darrere en la classificació i al que és vital poder guanyar.

Mis Ibèrica MATARÓ – CP Alcobendas  2-5

Mis Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza (1), Marc Povedano, Jordi Bartrès i Èric Serra –cinc inicial-, Marçal Oliana, Ricardo Valverde, Pablo Fernández (1), Oriol Pujol i Marc Comas (ps).