El JH Mataró perd a la pista d'OAR Gràcia Sabadell

La diferència final potser és massa exagerada per com ha estat d'igualat el partit

191117Ha_OAR-JHM

El Joventut Handbol Mataró buscava la tercera victòria seguida a la pista de l'OAR Gràcia de Sabadell, però no l'ha pogut aconseguir davant d'un equip que s'ha mostrat superior a la segona part i que ha acabat guanyat de forma còmoda i per una diferència massa exagerada pel que ha estat el partit.

L'equip mataroní, que per segona jornada dirigia Sergi Rodríguez des de la banqueta, ha començat molt bé i als deu minuts guanyava per 3-7. Els locals han canviat a una defensa més pressionant i han accelerat el partit per anar anivellant el marcador i arribar al descans amb empat a 17.

A la represa de seguida els vallesans s'han situat per davant. El Joventut no ha deixat que s'escapés l'equip local i quan faltaven sis minuts l'equip mataroní estava encara en disposició de lluitar pel triomf (30-28). Però en el seu cas la defena pressionant no ha acabat de donar resultat i l'equip local ha fet un parcial final de 5 a 0, que ha exagerat molt la diferència final.

OAR GRÀCIA SABADELL 35-28 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Bassory Tandian i Edu Calderon porters; Max Ansón (2), Pablo Vela (10), Jaume Pujol (3), Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (3), Oriol Vaqué, Bernat Muñoz (4), Àlex Bosch (2), Mario Martínez (2), Bernat Bonamusa, Joan Gascón.
PARCIALS CADA 5': 2-4, 3-7, 7-9, 8-11, 14-14, 17-17 descans; 20-19, 25-21, 26-24, 29-26, 31-28, 35-28.