El Joventut Synergie cau davant del campió de la temporada passada

L’equip mataroní va fer una gran primera part però es va acabar enfonsant davant del Sant Quirze

Handbol JH Mataró - Sant Quirze

El Joventut Handbol Synergie tenia el dissabte un compromís complicat davant del campió de la temporada passada, l’Handbol Sant Quirze. Va fer una gran primera part, però es va acabar enfonsant en la segona part en la qual només va poder marcar 7 gols.

L’equip local, amb una gran actuació en atac, va dominar la primera part, davant un dels equips amb millor defensa de la Divisió Plata, i va arribar al descans tres gols amunt en el marcador.

A l’equador de la segona part el Joventut encara anava per davant (19-18). Però en aquests 15 minuts les de Jordi Rubí només van poder marcar 3 gols, tots de Maria Murillo. Les vallesanes van aprofitar una doble exclusió local fer un parcial de 0 a 2 i es van posar per davant i ja van estar més serenes en els moments decisius.

Ara el Joventut estpà en vuitè lloc amb 4 punts, però només dos punts per sobre de la zona de descens. Caldrà espavilar-se...

JOVENTUT MATARÓ 22-23 SANT QUIRZE

JH MATARÓ SYNERGIE: Noemí Pérez, Lídia Bentkib, Laia Argelic porteres; Ona Muñoz (2), Zara Verdugo, Clara Poo (4), Sandra Fargas (7), Judith Molins (3), Maria Murillo (4), Maria Muñoz, Adrian Murillo, Berta Vives (1), Alisa Forné (1), Clàudia Grajal.
PARCIALS CADA 5’: 4-2, 6-5, 8-6, 9-8, 12-10, 15-12 descans; 16-15, 17-17, 19-18, 20-19, 21-21, 22-23.