Primera visita en handbol d'un equip madrileny i primera victòria

El Joventut Synergie ha superat el Leganés en la segona jornada de la Divisió Plata

Handbol JH Mataró - Leganés

El Joventut Mataró Synergie ha aconseguit la primera victòria de la temporada en la primeva visita d'un equip madrileny d'handbol a la nostra ciutat.
En la segona jornada de lliga l'equip de Jordi Rubí s'ha tret l'espina del mal partit de la jornada inaugural, en què va perdre a Sant Vicenç (35-23), i ha superat el Leganés per sumar els dos primers punts de la lliga.

El partit ha començat força igualat, i a l'equador de la primera part la diferència era mínima. Al tram final de la primera part ha millorat una mica més l'encert de l'equip local, que ha marxat al vestidor amb 16-13 favorable.

A la represa el Joventut ha defensat molt fort, ha pogut córrer al contraatac i també s'han anat trobant més solucions en atac posicional per clavar un parcial de 9-3 en la primera meitat de la segona part, que ja ha deixat el matx resolt.
El tram final amb l'intent de remuntada visitant ha estat una mica trencat (amb un parcial de 12-12 en 15 minuts), però s'ha arribat al final guanyant sense haver de patir, destacant la gran segona part de Maria Murillo en atac amb 8 gols en aquest període.

JOVENTUT MATARÓ SYNERGIE 37-28 BM LEGANÉS

JH MATARÓ: Lídia Bentkib, Noemí Pérez, Laia Argelich porters; Ona Muñoz (5), Sara Ruiz, Zara Verdugo (2), Clara Poo (2), Sandra Fargas (4), Judith Molins (que debutava, 4), Maria Murillo (10), Maria Muñoz (2), Sara Muniesa, Alisa Forné (5), Adriana Murillo (2).
PARCIALS: 4-3, 6-4, 8-7, 10-9, 14-10, 16-13 descans; 19-14, 22-15, 25-16, 29-20, 32-24, 37-28.