El Joventut Handbol Mataró cau davant l'actual subcampió

El Sanes Sesrovires s'ha escapat en el tram final del partit

181201Ha_JHM-Sanes2

El Joventut Handbol Mataró va veure trencada la seva ratxa positiva el dissabte a la tarda al Pavelló Teresa Maria Roca. Després de cinc jornades sense perdre va caure derrotat davant el Sant Esteve Sesrovires, el subcampió de la temporada passada, que arribava també una mica necessitat després d'haver sumat només un punt en les dues últimes jornades.

181201Ha_JHM-Sanes3

Els del Baix Llobregat Nord, van sortir molt forts i trobant ràpides solucions en atac i amb molta efectivitat en el xut van obrir un forat de quatre gols (7-11) als vint minuts. L'entrada en pista de Bernat Muñoz, arribat directament de l'aeroport després d'un viatge de feina, va dinamitzar l'atac local i amb un parcial de 4-0 es va equilibrar el marcador. Al descans els visitants només guanyaven d'un gol i tot estava obert.

181201Ha_JHM-Sanes1

A la represa la situació d'igualtat es va anar mantenint fins l'empat a 22 gols. A partir d'allà l'equip local va acusar una mica la manca de rotacions per problemes de lesions i l'equip visitant amb una banqueta més potent va fer un parcial de 0-5, que ja va obrir un forat que seria decisiu.

JOVENTUT MATARÓ 27-33 SANT ESTEVE SESROVIRES

JH MATARÓ: Quico Sola, Dani Torvisco, Bassory Tandian porters; Jan Bonamusa (6), Pablo Vela (9), Jaume Pujol (7), Manel Núñez (3), Dani Aguilera, Oriol Vaqué, Bernat Muñoz (2), Oriol Prat, Sergi Fuster, Max Anson, Benjamí Calvillo, Bernat Bonamusa, Javier Martín.
PARCIALS CADA 5': 2-2, 3-4, 5-8, 8-11, 12-12, 14-15 descans; 17-16, 20-20, 21-21, 22-26, 24-30, 27-33.