El JH Mataró només pot treure un punt de la Bonanova

L'equip barceloní, el cuer de la 1a Estatal, ha empatat en el seu darrer atac

181124Ha_Bonanova-JHM1

El Joventut Handbol Mataró es manté imbatut fora de casa en la 1a Estatal després d'aconseguir un punt a la pista de la Salle Bonanova el cuer de la categoria, i continua en el quart lloc, ara a dos punts del nou líder solitari, que és la UE Sarrià de Ter.

Ha estat un punt una mica agredolç, ja que l'empat local ha arribat a falta de pocs segons per acabar el partit. Però  de tota manera el matx ha estat molt igualat i no es pot dir que aquest resultat no sigui just.

Ha estat un partit marcat per les defenses que han controlat bé els atacs rivals. Durant la primera part el Joventut ha manat quasi sempre en el marcador, arribant a disposar de tres gols d'avantatge en algun moment, però al descans només ho feia per la mínima (11-12), altra vegada amb un gol sobre el temps de Jaume Pujol, com en l'anterior partit.

181124Ha_Bonanova-JHM4

A la represa la tònica d'igualtat s'ha mantingut i quan faltaven tretze minuts l'equip local s'ha posat per 'davant (20-19). Ha reaccionat ràpidament l'equip mataroní amb dos gols, però a partir d'allà les defenses s'han tancat i s'ha entrat en el darrer minut amb empat a 21 gols. L'ha desfet Bernat Muñoz, però després d'un temps mort ha empatat l'equip barceloní. En el darrer atac, també després de temps mort, el Joventut ja no ha pogut marcar.

SALLE BONANOVA 22-22 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Quico Sola i Dani Torvisco porters; Manel Núñez (6), Jaume Pujol (3), Bernat Muñoz (3), Jan Bonamusa (2), Sergi Fuster (3), Dani Aguilera (2), Oriol Vaqué (2), Berenguer Chiva, Oriol Prat (1), Pablo Vela, Max Anson, Benjamí Calvillo, Bernat Bonamusa.
PARCIALS CADA 5': 2-3, 3-4, 5-7, 7-8, 9-11, 11-11 descans, 12-14, 16-17, 18-18, 20-21, 21-21, 22-22.