El Joventut Mataró guanya el seu tercer partit consecutiu

Ha derrotat l'Esplugues i es manté a un sol punt dels líders

El Joventut Handbol Mataró rebia avui dissabte l'Esplugues, un rival directe, al Pavelló Teresa Maria Roca, i ha aconseguit la seva tercera victòria consecutiva en un partit que ha anat dominant durant tota l'estona. D'aquesta manera l'equip de Jordi Fernàndez es manté a un sol punt dels líders de la 1a Estatal.

Handbol JH Mataró - Esplugues

El Joventut ha sortit fort i al cap de dos minuts ja guanyava 2 a 0. L'equip local anava trobant bones solucions en atac davant la defensa menys golejada del grup i es mantenia sempre per davant, però els espluguins han aconseguit empatar poc abans del descans, i aquest l'ha desfet Jaume Pujol amb el temps ja exhaurit, amb un xut de falta directa, superant la tanca defensiva, posant el 15-14 al descans.

De sortida a la represa la defensa local s'ha afermat i Quico Sola ha tingut uns minuts espectaculars sota pals i el Joventut no ha encaixat el primer gol fins prop del minut 10, quan el marcador ja estava en 20-14.

181118Ha_DefensaJHMEsplugues

La diferència ha pujat als set gols (24-17) quan encara no s'havia arribat a l'equador de la segona part. Aleshores l'atac de l'equip local s'ha bloquejat, i s'ha passat més deu minuts sense marcar, acusant l'esforç fet i l'escassetat de canvis amb garanties, ja que té diversos jugadors lesionats. Els visitants han vist possible la remuntada, però no han arribat a temps.

JOVENTUT MATARÓ 26-23 ESPLUGUES

JOVENTUT MATARÓ: Quico Sola i Bassory Tandian porters; Manel Núñez (6), Jaume Pujol (5), Bernat Muñoz (3), Oriol Vaqué (4), Jan Bonamusa (1), Pablo Vela (4), Dani Aguilera, Sergi Fuster (1), Oriol Prat (2), Max Anson, Javi Martín Gonzàlez.
PARCIALS: 3-2, 6-4, 8-5, 11-10, 13-11, 15-14 descans; 16-14, 21-15, 24-17, 24-18, 24-19, 26-23.