Jornada completa d'handbol al pavelló Teresa M. Roca

L'equip femení rep l'Elda, un dels líders, i el masculí el Sant Esteve de Palautordera

El dissabte a la tarda hi ha jornada completa d'handbol al Pavelló Teresa Maria Roca amb els partits dels dos equips sèniors del club que juguen en la categoria estatal.

L'equip femení rep un ex-campió de la Divisió d'Honor

Primer a les 18 hores l'equip femení de la Divisió Plata rep l'Elda alacantí un dels tres equips que ha guanyat els tres partits disputats fins ara.  De ben segur que serà un gran partit, com ho va ser el de la temporada passada en què l'equip local s'imposà per 31-30. Ara l’equip eldenc, un equip històric que havia arribat a quedar campió de la Divisió d’Honor i havia jugat la Copa d’Europa, arriba situat al capdavant de la classificació i amb ganes de lluitar per l’ascens. Però aquí a la pista mataronina tindran una prova molt dura davant un equip que té moltes jugadores de qualitat com Noemí Pérez, Clara Poo, Ona Muñoz, Sandra Fargas o la recent incorporada Maria Muñoz.

Handbol fem JH Mataró - Elda

L'equip masculí s'ha de retrobar amb el triomf

Després a les 20 hores l'equip masculí repeteix a casa rebent el Sant Esteve de Palautordera. La temporada passada el Joventut va guanyar clarament per 34-22, però fa dues temporades la victòria va ser visitant per 30-36.
S'ha d'esperar que l'equip de Jordi Fernàndez recuperi el bon to de la primera jornada en què van guanyar a La Roca i puguin treure's l'espina de la inesperada derrota patida la setmana passada contra el Poblenou.

Handbol JH Mataró - Sant Esteve de Palautordera

I per completar la tarda a les 16 hores comença el sènior B de 2a Catalana rebent el Palautordera B.